Κοκκιναρά 35, Κηφισιά, (+30) 210.80.85.370

Βιωματική Ομάδα Μητέρων

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται σήμερα να ανταποκριθεί σε ένα πλήθος ρόλων : της εργαζόμενης, της συντρόφου, της συζύγου, της φίλης, της μητέρας.

 Η έννοια της μητρότητας σήμερα επηρεάζεται από τις αντιλήψεις των γυναικών για τη μητρότητα και τον εαυτό τους, από τις αντιλήψεις της κοινωνίας, αλλά και από τις διαπροσωπικές σχέσεις, τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους, τις αξίες και τις προσδοκίες τους. Έτσι προκύπτουν συνεχώς νέα ερωτήματα σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών, την μητρότητα, τις συντροφικές σχέσεις.

Η «Ομάδα μητέρων» απευθύνεται σε μητέρες που θέλουν να πάρουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν όχι μόνο στην ανατροφή των παιδιών, στην πρόληψη της ψυχικής υγείας τους, αλλά και στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων στο πλαίσιο της οικογένειας, στην ενδυνάμωση του μητρικού ρόλου, στην προσωπική ανάπτυξη, στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, ώστε να ανταποκρίνονται λειτουργικά στον ρόλο της μητέρας, χωρίς να περιθωριοποιούνται οι άλλοι ρόλοι τους.

Η "Ομάδα μητέρων" έχει μέγιστο αριθμό μελών ως 8 άτομα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έναρξη βιωματικής ομάδας:
Οκτώβριος 2019:  θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής:
2 Οκτωβρίου 2019.

Ημέρα και ώρες συνεδριών:
Δευτέρα και ώρα 19.30 – 21.00

Συχνότητα συνεδριών:
Κάθε 15 ημέρες.

Τόπος διεξαγωγής:
Συναίσθηση - Ψυχολογικό Θεραπευτικό Κέντρο, Κοκκιναρά 35, Κηφισιά.

Συντονιστής Ομάδος:
Μάντζιου Βασιλική, Ψυχολόγος Msc Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχολογίας Παιδιού και Ενηλίκων, Phd(c) – Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Δηλώσεις συμμετοχής:
210 8085370, 6972208820
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.