Κοκκιναρά 35, Κηφισιά, (+30) 210.80.85.370

  • Αρχική
  • Ψυχολογικό Θεραπευτικό Κέντρο "Συναίσθηση"

Ψυχολόγος MSc, Yπαρξιακή - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Δουληγέρη Άννα είναι ψυχολόγος και συστημική/υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου από όπου και διατηρεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιου του Durham στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία ενώ παράλληλα ολοκληρώνει την 6ετή εκπαίδευσή της στην Συστημική- Υπαρξιακή ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη».

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών, ως ψυχολόγος με ειδικές πληθυσμιακές ομάδες (παιδιά πρόσφυγες, επιζώντες έμφυλης βίας κ.ο.κ) και έχει συνεργαστεί με διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς και φορείς του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια παροχής υποστήριξης σε έκτακτες ανάγκες. Πλέον ασκεί ψυχοθεραπευτικό έργο με παιδιά, εφήβους και ενήλικες και παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων και θεραπείας οικογένειας

εποπτεία υπαρξιακής συστημικής προσέγγισης στο ψυχολογικό κέντρο συναίσθηση

Η εποπτεία στην υπαρξιακή συστημική προσέγγιση είναι μία συνεχής και εξελισσόμενη διαδικασία αναστοχασμού, ανατροφοδότησης και εκπαίδευσης, μια σχέση εμπιστοσύνης και μοιράσματος ανάμεσα σε ένα νέο επαγγελματία ψυχικής υγείας, ψυχολόγο, ψυχοθεραπευτή και έναν έμπειρο ψυχοθεραπευτή με σκοπό την ανάπτυξη των γνώσεων, των αξιών και των θεραπευτικών δεξιοτήτων του νέου ειδικού.

ο ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής Χάρης Πίσχος

Είμαι Ψυχολόγος απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω επίσης Πτυχίο Κοινωνικού Λειτουργού και έχω ολοκληρώσει την ψυχοθεραπευτική μου ειδίκευση στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη".