Κοκκιναρά 35, Κηφισιά, (+30) 210.80.85.370

  • Αρχική
  • Ψυχολογικό Θεραπευτικό Κέντρο "Συναίσθηση"
εποπτεία υπαρξιακής συστημικής προσέγγισης στο ψυχολογικό κέντρο συναίσθηση

Η εποπτεία στην υπαρξιακή συστημική προσέγγιση είναι μία συνεχής και εξελισσόμενη διαδικασία αναστοχασμού, ανατροφοδότησης και εκπαίδευσης, μια σχέση εμπιστοσύνης και μοιράσματος ανάμεσα σε ένα νέο επαγγελματία ψυχικής υγείας, ψυχολόγο, ψυχοθεραπευτή και έναν έμπειρο ψυχοθεραπευτή με σκοπό την ανάπτυξη των γνώσεων, των αξιών και των θεραπευτικών δεξιοτήτων του νέου ειδικού.

ο ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής Χάρης Πίσχος

Είμαι Ψυχολόγος απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω επίσης Πτυχίο Κοινωνικού Λειτουργού και έχω ολοκληρώσει την ψυχοθεραπευτική μου ειδίκευση στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη".

Παραδοσιακά, οι συνεδρίες γίνονται κατ’ ιδίαν μεταξύ του ψυχολόγου και του θεραπευόμενου σε ένα δωμάτιο/γραφείο. Η τεχνολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει επιτρέψει να γίνονται συνεδρίες ακόμη και όταν τα δύο μέρη της συνεδρία δεν μπορούν να βρεθούν από κοντά.