Κοκκιναρά 35, Κηφισιά, (+30) 210.80.85.370

Βιωματικές Ομάδες Γονέων

Οι Βιωματικές Ομάδες Γονέων απευθύνονται σε γονείς με παιδιά στην προσχολική, στη σχολική ηλικία και στην εφηβεία με σκοπό την πρόληψη της ψυχικής υγείας των παιδιών, την ενδυνάμωση του γονικού ρόλου και την ενίσχυση των γονιών στο να αντιμετωπίζουν θέματα που προκύπτουν στην αλληλεπίδραση με τα παιδιά.

 

Στόχος των ομάδων είναι η ενημέρωση σχετικά με τα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών και την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη, η εύρεση αποτελεσματικών τρόπων επικοινωνίας, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των γονιών και η προσωπική ανάπτυξη τους. Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους, τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους και να απαντήσουν οι ίδιοι μέσα από τη βιωματική επεξεργασία των θεμάτων.

Διάρκεια
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ανά 15 μέρες και έχουν διάρκεια 1 ½ ώρα. Κάθε κύκλος συναντήσεων ολοκληρώνεται σε 6 μήνες.

Συμμετέχοντες
Η "Βιωματική Ομάδα Γονέων" αποτελείται από 8 – 10 μέλη.

Συντονισμός
Ο συντονισμός των σεμιναρίων γίνεται από Ψυχολόγο, Εξειδικευμένο στην Οικογενειακή Θεραπεία.

Τόπος Διεξαγωγής

Τα σεμινάρια διεξάγονται στο Ψυχολογικό Κέντρο "συναίσθηση".

Επικοινωνία - Πληροφορίες:
Ψυχολογικό Κέντρο "συναίσθηση"
Τηλ. 210 8085370
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.